RECREATIEVE GAST

Ontspan, ontspan, ontspan…

Tot laat op de avond een familiefeest of moe na een evenement in De Schorre of Studio 100? Combineer het met een weekendje weg in de Rupelstreek. Ontdek deze historische streek met tal van bezienswaardigheden en activiteiten.
Neem zeker een kijkje op de pagina ‘wat te doen‘.

Noodopvang?

Komt er een verre vriend op bezoek en kan je deze niet te slapen leggen? Je kan nog niet in je nieuwe woning en de oude is reeds verkocht? Wil je dichtbij je partner blijven tijdens zijn verblijf in het nabij gelegen ziekenhuis? Heb je jezelf buiten gesloten? Moet je het huis uit omdat andere familieleden mogelijk corona hebben? Stuur ons gerust een bericht, we zijn bij B&B De Schorre heel flexibel! 

Mindervaliden en mensen slecht te been.

Helaas laat onze accommodatie het niet toe om mindervaliden te ontvangen. Ook mensen die slecht te been zijn raden we af bij ons te boeken. Dit wegens een steile trap en mezzanine.

Huisdieren

Helaas kunnen we om hygiënische redenen geen huisdieren aanvaarden. Uitzonderingen zijn mogelijk, gelieve contact op te nemen.

Lang verblijf

Aangezien onze kamer niet over een keuken beschikt, is het niet ideaal om voor een lange periode te boeken. Via ons boekingssysteem kan je echter alsnog tot maximaal 3 weken boeken. Wens je langer te blijven? Gelieve dan eerst contact op te nemen. De kamer beschikt wel over een microgolfoven, waterketel en basis bestek. En natuurlijk zijn er voldoende eetgelegenheden, winkels en take-away mogelijkheden in de buurt.