ZAKELIJKE GAST

Geen ‘pleasure‘ maar ‘leisure‘ ?

Kom je tijdelijk in de buurt werken of heb je tot laat op de avond nog een bedrijfsfeest of vergadering? Geen zin om ‘s avonds die lange rit naar huis nog te maken? Dan is onze B&B hiervoor de ideale keuze om pas de dag nadien, fris en uitgerust, er weer tegenaan te gaan.

Door zijn ligging dicht aan de E19 en de A12 hebben wij regelmatig binnen- en buitenlandse zakenmensen, stagiairs en techniekers die tijdelijk aan het werk zijn of een stage volgen in de buurt.  De bureautafel en een sterke wifi verbinding worden hier als een pluspunt ervaren. Computerwerk of een videoconferentie kan in alle rust.

Voor het avondeten kan u terecht bij verschillende eetgelegenheden, waarvan eentje op wandelafstand van de B&B.

Wij ontvingen reeds gasten werkzaam bij Alcon (Puurs), Brouwerij Duvel Moortgat (Puurs), Pfizer (Puurs), Fabricom (Hoboken), Realdolmen (Kontich), Koningsteen ( Kapelle o/d Bos), Thomas More (Mechelen), Roldorent (Schelle), Èggo (Aartselaar), Ventana Serra (Boom), Face (Boom), Atlas Copco (Boom), Ventilec (Lokeren), Peri (Boom) enz.

Ook ideaal voor uw bedrijfsfeest in ‘Den Oven‘ en ‘San Marco Village‘.

 

Geschikt voor maximum 2 volwassenen (aparte bedden!) + 1 noodmatras

Factuur of betaalbewijs ?

Na uw reservatie online te hebben geboekt en betaald, krijgt u automatisch een gedetailleerd reservatie- /  betaalbewijs. Dit is voor de meeste boekhouders meer dan voldoende.
Hier staan dan ook de door u opgegeven bedrijfsgegevens (zoals BTW nummer) op alsook die van ons.

Wenst u echter toch een factuur, gelieve dit tijdens het reservatieproces reeds aan te geven.
Na uw verblijf (en betaling) sturen wij de factuur op binnen 1 week.
Voor het opmaken van een factuur vragen wij administratiekosten van 15 Euro voor particulieren.