ZAKELIJK VERBLIJF

Geen ‘pleasure‘ maar ‘leisure‘ ?

Kom je in de buurt werken of heb je tot laat op de avond nog een bedrijfsfeest of vergadering? Geen zin om ‘s avonds die lange rit naar huis nog te maken? Dan is onze B&B de ideale keuze. Zo kan je de dag nadien er weer fris en uitgerust tegenaan.

Door zijn uitstekende ligging, dicht aan de E19 en de A12, hebben wij regelmatig binnen- en buitenlandse zakenmensen, stagiairs en techniekers die tijdelijk aan het werk zijn of een stage volgen in de buurt.  

De bureautafel en een sterke wifi worden als een pluspunt ervaren. Computerwerk of een videoconferentie kan in alle rust! Er zijn geen andere gasten of eventuele andere storende elementen (joelende kinderen, blaffende honden,…) aanwezig.

Voor het avondeten kan je terecht bij verschillende eetgelegenheden, waarvan eentje vlakbij de B&B.

Wij ontvingen reeds gasten werkzaam bij Alcon (Puurs), Brouwerij Duvel Moortgat (Puurs), Pfizer (Puurs), Fabricom (Hoboken), Realdolmen (Kontich), Koningsteen ( Kapelle o/d Bos), Thomas More (Mechelen), Roldorent (Schelle), Èggo (Aartselaar), Ventana Serra (Boom), Face (Boom), Atlas Copco (Schelle/Boom), Ventilec (Lokeren), Peri (Boom) enz.

Ook ideaal voor bedrijfsfeesten in
Den Oven‘ en ‘San Marco Village‘.

Geschikt voor maximum 2 volwassenen (aparte bedden!) + 1 noodmatras

Factuur of betaalbewijs ?

Na je reservatie online te hebben geboekt en betaald, krijg je automatisch een gedetailleerd reservatie- / betaalbewijs. Hier staan dan ook de door jou opgegeven bedrijfsgegevens (zoals BTW nummer) op alsook die van ons. Op eenvoudig verzoek officialiseren we het document met handtekening en stempel. 

Wens je echter een factuur, gelieve dit tijdens het reservatieproces reeds aan te geven.
Bij aankomst of ten laatste binnen 1 week ontvang je deze digitaal of afgedrukt.
Laattijdig een factuur aanvragen en ontvangen kan enkel als er nog geen nieuwe maand is gestart.

Voor particulieren vragen we voor het opmaken van een factuur een administratiekost van 15 Euro.