ZAKELIJKE GAST

Geen ‘pleasure‘ maar ‘leisure‘ ?

Kom je tijdelijk in de buurt werken of heb je tot laat op de avond nog een bedrijfsfeest of vergadering? Geen zin om ‘s avonds die lange rit naar huis nog te maken? Dan is onze B&B hiervoor de ideale keuze om pas de dag nadien, fris en uitgerust, er weer tegenaan te gaan.

Door zijn ligging dicht aan de E19 en de A12 hebben wij regelmatig binnen- en buitenlandse gasten. Zakenmensen, stagiairs of techniekers die tijdelijk aan het werk zijn of een stage volgen in de buurt.  De bureautafel en een sterke wifi verbinding worden hier als een pluspunt ervaren. Computerwerk of een videoconferentie kan in alle rust. Wij hanteren aangepaste prijzen voor singles.

Factuur verkrijgbaar op eenvoudig verzoek.

Wij ontvingen reeds gasten werkzaam bij Alcon (Puurs), Brouwerij Duvel Moortgat (Puurs), Pfizer (Puurs), Fabricom (Hoboken), Realdolmen (Kontich), Koningsteen ( Kapelle o/d Bos), Thomas More (Mechelen), Roldorent (Schelle), Èggo (Aartselaar), Ventana Serra (Boom), Face (Boom), enz.

Ook ideaal voor een bedrijfsfeest in ‘Den Oven‘ en ‘San Marco Village‘.

Lang verblijf

Aangezien onze kamer niet over een keuken beschikt, is het niet ideaal om voor een lange periode te boeken. Via ons boekingssysteem kan je echter alsnog tot maximaal 3 weken boeken. Wens je langer te blijven? Gelieve dan eerst contact op te nemen. De kamer beschikt wel over een microgolfoven, waterketel en basis bestek. En natuurlijk zijn er voldoende eetgelegenheden, winkels en take-away mogelijkheden in de buurt.