ANNULEREN

VOORWAARDEN ANNULEREN

Bij een normale boeking.

  • 100% terugbetaling in de eerste 24 uur na de boeking.*
  • 50% terugbetaling tot 1 week voor aankomst.*
  • 15% terugbetaling in de week van aankomst tot 24u voor incheck (17u).*
  • Geen terugbetaling na 17u de dag voor incheck.
  • Geen terugbetaling indien geen schriftelijke verwittiging.
  • Geen terugbetaling met de reservatiekeuze “niet-terugbetaalbaar”.

minus €15 administratie-, bank- en transferkosten

Met optie niet-terugbetaalbaar.

Indien je kiest voor een niet-terugbetaalbare (non-refundable/niet-restitueerbare) kamerprijs krijg je voor het risico dat je neemt een korting. Met deze optie wordt bij annulering het totale bedrag ingehouden en krijg je dus geen enkele terugbetaling (ook de schoonmaakkosten niet). Ook de datum van de reservering kan in zulk geval ook niet worden gewijzigd.

Door de B&B.

Annuleren van onze kant is uitzonderlijk maar niet uitgesloten. Ziekte, brand, waterschade, dubbele boeking of verplichting door de overheid is steeds mogelijk. In zulk geval betalen we zo snel mogelijk het volledige bedrag terug (uitgezonderd force majeure). De gast kan geen enkele andere vorm van schadeloosstelling eisen.

HOE ANNULEREN ?

Een annulatie dient aan ons te worden gemeld door een annulatiebericht te sturen naar info@bnbdeschorre.be of via Whatsapp. Pas als wij dit bericht hebben ontvangen én bevestigd is de gemelde annulatie geldig.

Verplaatsen naar nieuwe datum

Tot 1 week voor aankomst:
– Gratis omboeken naar andere datum. Niet mogelijk bij een boeking met de optie “niet-terugbetaalbaar”. Voor de nieuwe incheck-datum gelden de voor die dag geldende voorwaarden en prijzen. Een toeslag is dus mogelijk (bv weekend- ipv weektarief), reductie niet.

Tijdens de week van aankomst:
– 50% omboeken naar andere datum. Voor de nieuwe incheck-datum gelden de voor die dag geldende voorwaarden en prijzen. Een toeslag is dus mogelijk (bv weekend- ipv weektarief), reductie niet.

Bij overmacht (force majeure).

Wanneer er op de dag van aankomst een door de Belgische overheid uitgeroepen overmacht (force majeure) is (bv landelijk (in)reisverbod). In zulk geval mag je een nieuwe incheck-datum kiezen die binnen het jaar na de oorspronkelijke incheck-datum valt (of later indien de maatregel nog van kracht is). Voor de nieuwe incheck-datum gelden de voor die dag geldende voorwaarden en prijzen. Een toeslag is dus mogelijk (bv weekendtarief), reductie niet.

 Specifiek: corona gerelateerde annulatie:

Moet je door toedoen van corona in quarantaine? Ben je positief getest of is je opdracht/evenement hierdoor afgelast? Dan heb je altijd de mogelijkheid je incheck-datum te verplaatsen naar een datum die binnen het jaar na de oorspronkelijke incheck-datum valt. Voor de nieuwe incheck-datum gelden de voor die dag geldende voorwaarden en prijzen. Een toeslag is dus mogelijk (bv weekend- ipv weektarief), reductie niet.

Niet geldig bij een boeking met de optie “niet-terugbetaalbaar”.
Kiezen voor een gewone annulatie (volgens de voorwaarden bij normale boeking) blijft natuurlijk ook mogelijk (zie boven).

LAATSTE AANPASSING 23/08/2023

Bij het bevestigen van je reservatie verklaar je akkoord te gaan met bovenstaande annuleringsvoorwaarden.
Pas na betaling van je reservatie (en confirmatie van ons), is de kamer voor jou voorbehouden.