TOMORROWLAND

Ben je een fan van Tomorrowland? Mooie herinneringen? Of ben je gewoon eens benieuwd hoe de locatie er uit ziet?

Want zelfs als het festival niet plaats vind, is een bezoek nog steeds de moeite waard. Waar staan die 18 podia normaal? En die halve arena heuvel voor het hoofdpodium met zijn 40.000 toeschouwers?


One World Bridge

Benieuwd hoe het voelt om over de befaamde Tomorrowland brug te wandelen? Deze brug is een werk van van kunstenaar Arne Quinze en kreeg de naam ‘One World Bridge’. Elke houten plank heeft een gravure met een tekst van iemand die zijn hart verloor in Tomorrowland..


Het Magisch Trollenbos

Ga opzoek naar de mysterieuze reuze Trollen van kunstenaar Thomas Dambo. Wie goed zoekt zal er 7 vinden, elk met hun verhaal. Deze waren destijds het 15 jarig jubileum cadeau van Tomorrowland aan de buurtbewoners.
Klik hier voor meer info.


Tomorrowland Winkel in Anwerpen

Fashion, accessories, high-quality DJ & producer equipment, vinyl records, and unique Tomorrowland Tattoos.

Vanuit Boom ben je via de A12 op zo’n 20 min. bij de winkel.
Meer info: DJ Store Tomorrowland

 

Tomorrowland is het grootste EDM (electronic dance music) festival van de wereld. Het vind sinds 2005 jaarlijks plaats tijdens de laatste twee weken van juli (uitgez. ’20 en ’21).

Pokémon Tomorrowland

Overnachten voor of na Tomorrowland

Wil je bovenstaande allemaal ontdekken en daarnaast nog wat tijd nemen voor een andere activiteit zoals muurklimmen, waterfietsen of minigolf? Dan is 1 dag niet voldoende. Kies daarom voor een overnachting bij B&B De Schorre.

Overnachten tijdens Tomorrowland

Door de vele aanvragen vanuit de hele wereld is de kans dat je bij ons kan overnachten klein. Maar neem gerust contact op. Wie weet… 2021 is nog niet volzet.

ENGLISH
ARE YOU LOOKING FOR ACCOMMODATION DURING TOMORROWLAND?
SEND US AN EMAIL OR WHATSAPP MESSAGE FOR ALL INFORMATION – CONTACT