DE KAMER

Onze recent gerenoveerde rustige gastenkamer, gelegen op de eerste verdieping, bestaat uit een kleine leefruimte en een slaapgedeelte op de mezzanine (via steil trapje). Naast de kamer (kleine leefruimte) bevindt zich je eigen badkamer. Totale oppervlakte 26m².


Slaapgedeelte op mezzanine
 (10m²)

Je slaapt op een dikke top-kwaliteit matras (90 cm breed) met een zacht kussen. Indien gewenst kunnen de twee houten bedden bij elkaar geschoven worden. Verder nog een nachtkastje, 2 nachtlampen en 2 stopcontacten. (Is slapen op een mezzanine voor jou een probleem? Laat het ons weten!)


De kleine leefruimte
(9m²)

Bestaat uit een relaxzetel, een tafel, 2 stoelen en een smart-tv (met Chromecast). Er staat een Nespresso koffietoestel, een mini-bar, een DAB retro radiospeler, een microgolfoven, een waterkoker en alcoholgel ter beschikking. Ook thee, instantsoep en water zijn inbegrepen. Surfen doe je op een sterke internet WIFI (of ethernet) verbinding. Naast de centrale verwarming beschik je tijdens warme dagen over een echte airconditioning.


Badkamer
(7m²)

De aparte, moderne badkamer staat geheel tot jouw beschikking. Naast het hangtoilet en de spoelbak bevindt zich de inloopdouche. Deze heeft een natuurkeien stenenvloer en een regendouche-kop. Verder nog een haardroger, make-up spiegel, shampoo, douchegel en handdoeken.

  • Geschikt voor 2 volwassenen
    + 1 noodmatras (vloer) OF
    1 kinderbedje (kind max. 3 jaar)
  • Check-in vanaf 17:00 tot 24:00 / Check-out tot 11:00
slaapgedeelte op mezzanine
relax kijk- & leeshoekje
steil trapje naar slaapgedeelte
eigen moderne badkamer

Faciliteiten:

  • rechtstreekse toegang tot je kamer met eigen sleutel
  • veilig stallen van je fiets (gratis)
  • shuttle service (bv afhalen treinstation Boom) (supplement)
  • gebruik van het groot terras en de tuin (op eenvoudig verzoek)
  • opladen van je elektrische fiets (gratis)
  • afdrukken van documenten zoals trein- of vliegtickets (gratis)
  • het gebruik van de wasmachine en droogkast (supplement)
  • het gebruik van een droogrek, strijkplank, strijkijzer (gratis)
  • kinderbedje (supplement) / kinderstoeltje bij ontbijt (gratis)
  • bagage-opslag voor check-in of na checkout (gratis)
  • ontbijt binnen of buiten op terras – zie ontbijtpagina (supplement)

Vergezeld door een kind?

De kamer heeft een capaciteit van 2 volwassen bedden en 1 kinderbed. Voor een kind tot 18 jaar dat in een volwassen bed slaapt, betaal je een lager tarief.
Voor een kind tot en met 3 jaar dat geen gebruik maakt van een volwassen bed, kan je opteren voor het kinderbed. Voor het kinderbed betaal je een eenmalig supplement van €10. Maak je gebruik van een eigen kinderbed dan betaal je vanzelfsprekend hiervoor geen bijdrage.

Optimale lucht voor jouw veiligheid en een goede nachtrust.

De lucht in je kamer wordt machinaal gereinigd. Hierdoor wordt meer dan 99,5% van de virussen en aerosolen verwijderd. Zo worden huisstofmijt, hooikoorts, stofallergie (zwevende pollen, stof, schilfers), bacteriën en virussen aangepakt. En krijg je ook een hoger zuurstofgehalte. In de ontbijtruimte is een CO2-meter voorzien.

Toegankelijkheid

Graag herinneren wij jou eraan dat onze gastenkamer NIET toegankelijk is voor mensen die slecht te been of zwaarlijvig zijn. Dit wegens 1 lange trap naar je kamer (1° verdiep) en 1 steil trapje naar de mezzanine (slaapgedeelte).